Kuvaus

Head Chef / Kitchen Manager / Senior Venue Manager, Huuva Oy / Lahti

Haluatko olla mukana ravintola-alan seuraavassa vallankumouksessa?

Huuva on vain takeaway- ja delivery-myyntiin erikoistunut pilvikeittiö, joka valmistaa parhaiden brändien eri annoksia saman katon alla – miltä kuulostaa esim. Green Hippo, Cafe Bar 9 tai Boneless – jokaiselta brändiltä parhaat annokset yhdellä tilauksella toimitettuna.

Haemme nyt Senior Venue Manageria johtamaan Lahden keskustaan avattavaa ravintolaa. Lahden avaus venyy nyt tammikuun loppuun alustavan tammikuun alun sijaan, tila keskustassa. Vuokranantaja valitettavasti viivästyttänyt avausta. Johdat siis yhtä toimipaikkaa, toimipaikassa on noin 5 hengen tiimi ja vuoropäällikkö apunasi. Salissa toimivaa henkilökuntaa ei ole ollenkaan.

Huuva avasi ensimmäisen ravintolan syksyllä 2021 ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Suomessa pisteitä on tällä hetkellä 9 ja Berliinissä 2. Pääkaupunkiseudulla niistä on 8, Jyväskylässä yksi ja lisäksi Turkuun sekä Ouluun avataan myös toimipaikka tämän vuoden puolella.

Senior Venue Managerina toimit koko ravintolasta vastaavana esihenkilönä ja vastaat korkean laatutason ylläpitämisestä niin ruoassa kuin johtamisessa. Ravintolat pyörivät Huuvan omalla Huuva OS -järjestelmällä, mikä mullistaa tavan, jolla ravintolat toimivat lisäten tehokkuutta ja tarkkuutta koko prosessin läpi. Saat tähän selkeän perehdytyksen, jonka avulla voit johtaa jokaista osa-aluetta tarkasti. Toivomme, että viihdyt teknologiapainotteisessa työskentely-ympäristössä. Huuva tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön missä käytetään viimeisintä teknologiaa ruoanlaiton tukena.

Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja viihdyt keittiön esihenkilön roolissa. Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta keittiön esihenkilötyöstä ja halua johtaa omalla esimerkillä. Haettavan Managerin pitää ymmärtää katteet ja tuloksen merkitys sekä osata tehdä työvuorolistat. Työhön kuuluu myös varaston- ja tilausten hallinta, ruokien valmistus ja lähettäminen. Tulet kommunikoimaan työssäsi pääsääntöisesti englanniksi. Huuvan keittiöstä vastuussa oleva Regional Manager tietysti tukee ja ohjaa sinua varmistaakseen, että sinulla on työkalut menestyäksesi.

-Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen suoraan Huuvalle solmittamaan työsuhteeseen.

-Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin. Senior Venue Manager tekee itse työvuorolistat, mutta kaikkia vuoroja pitää olla mahdollisuus tehdä. Tehtävään on varattu noin 15-20 prosenttia työajasta toimistoaikaa sisältäen viikoittaiset palaverit.

-Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen 3000-3500€/kk välille. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.

-Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus bonusjärjestelmään.

-Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ravintolan avauksen mukaan, avaus joulukuun aikana.

-Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)

Miten rekrytointi etenee?

Jos haluat tulla osaksi Huuvan tarinaa, ole hyvä ja aloita lähettämällä hakemuksesi linkin kautta ja kerro miksi juuri sinä voisit sopia joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Ensimmäinen haastattelu sovitaan Baronan kanssa. Tämän jälkeen Huuva järjestää valituille haastattelun paikan päälle, lisäksi kotitehtävä johon kuuluuu livenä arviointi ja käytännön osuus.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Baronan konsulttiin Mikko Kääriäiseen saadaksesi lisätietoja. Rekrytoinnista vastaa Barona ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan työsuhteeseen Huuvalle.

Liitä hakemukseesi kuva hygieniapassistasi sekä terveydentilan todistuksestasi.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: suomi