Kuvaus
Ravintola Aanaar on palkittu fine dining -ravintola, joka sijaitsee Wilderness Hotel Juutuan yhteydessä Inarin kirkonkylällä. Aanaarin ruokafilosofia lähtee ympäröivästä ruokakomerosta, eli koskemattomasta arktisesta luonnosta. Arvostus Lapin luontoa ja alueen perinteitä kohtaan on kaiken tekemisen alku ja juuri. Aanaarin keittiö luo ainutlaatuisia annoksia käyttäen kaikkea jäkälästä ja saamelaisten vanhasta käyttökasvista väinönputkesta poronlihaan ja Inarijärven kaloihin. Raaka-aineita valittaessa suositaan luonnonmukaisia vaihtoehtoja ja ne hankitaan paikallisilta tuottajilta ja poimijoilta aina kun mahdollista.
ETSIMME RAVINTOLA AANAARIIN KEITTIÖMESTARIA, jolla on monipuolinen kokemus alalta ja kyky johtaa keittiötiimiämme ammattitaidolla ja positiivisella asenteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa johtamistaitoa, intohimoa luonnon raaka-aineiden hyödyntämiseen sekä kykyä luoda ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä. Ravintolassamme on noin 120 asiakaspaikkaa, ja kansainvälisessä keittiötiimissämme työskentelee 8-9 henkilöä.
Aanaarin keittiömestarin työtehtäviin kuuluu:
– Keittiön päivittäisen toiminnan suunnittelu, organisointi ja johtaminen
– Ruoan valmistus
– Menun suunnittelu yhdessä keittiötiimin kanssa ja sen kehittäminen sesonkien mukaan
– Henkilökunnan työvuorojen suunnittelu
– Tilausten tekeminen
– Ruokahävikin minimointi ja tehokas raaka-aineiden hallinta
– Tiivis yhteistyö ravintolan ja hotellin muun henkilökunnan kanssa
Tarjoamme vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät, vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, työyhteisön, jossa arvostetaan mielipiteitäsi ja ammattitaitoasi, Wilderness Hotellien työsuhde-edut ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.
Odotamme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta keittiömestarin tehtävistä sekä fine dining -ruoanlaitosta, hallitset englannin kielen hyvin, jotta voit johtaa kansainvälistä keittiötiimiä, omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja hallitset Office365 -sovellusten peruskäytön.
Keittiömestarin lähtöpalkka on 3200 €/kk, ja lopullinen palkka määräytyy työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä