Kuvaus

Haemme aamupalakokkia North Pole Cateringin operoimaan ravintolaan Apukka Resortissa.

Oletko valmis seikkailuun Lapissa?

Korkeatasoisella aamupalalla on tarjolla lappilaisia herkkuja mutta unohtamatta kansainvälisten asiakkaiden toiveita. Kokit mm tekevät asiakkaiden toiveiden mukaan munakkaita asiakkaiden luona aamupalatilassa. Syksyllä 2024 remontoidussa keittiössä on aamupalalle varattu omat työskentelytilat joka helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä kiireisissä aamuissa. Työvuorot luonnollisesti painottuvat aikaiseen aamuun ja sehän tarkoittaa sitä että siinä jää paljon aikaa muuhun harrastamiseen päiväsaikaan.

Työnaloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan

We are looking for a breakfast chef for the restaurant operated by North Pole Catering in Apukka Resort.

Are you ready for an adventure in Lapland?

The high-quality breakfast offers Lapland delicacies but without forgetting the wishes of international customers.
The chefs, for example, make omelettes at the customers’ place in the breakfast area according to the customers’ wishes.
The kitchen, which was renovated in the fall of 2024, has its own work spaces reserved for breakfast, which makes it easier and faster to work in busy mornings.
Work shifts are naturally focused on the early morning and that means that there is a lot of time left for other activities during the day.

Starting work and salary according to the contract

Odotamme sinulta:
* Kokemusta kokin työstä, alan koulutus katsotaan eduksi.
* Positiivista asennetta sekä itseohjautuvuutta.
* Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.
* Hygieniapassia.
* Asiakaspalveluhenkistä asennetta.
* Sinulla on taitoa soveltaa reseptiikkaa ja kauha pysyy kädessä myös kiireen keskellä.

We expect from you:
– Experience as a chef, education in the field is considered an advantage.
– A positive attitude and self-direction.
– Fluent Finnish or English language skills.
– Hygiene passport.
– Customer service oriented attitude.
– You have the skill to apply recipes and the scoop stays in your hand even in the middle of a rush.

Kysy rohkeasti lisää!

Lisätietoja saa arkisin klo 10 – 15 välisenä aikana.

Sami Alm

+358 50 325 6394

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala