Kuvaus

Pääasiallinen tehtävä on Intialaisen kokin työ. Työ tehdään asiakasravintoloissamme eri aikoina pääkaupunkiseudulla. Väillä tehtäviin kuuluu myös ravintolatilojen ja keittiön siivous päivän päätteeksi.

Työ on kokoaikainen, vuorot voivat vaihdella päivien mukaan.

Tarjoamme täysipäiväisen työn lisäksi myös mahdollisuuden kehittää itseään työssä ja edetä kokista keittiöpäälliköksi.

Meillä on myös mahdollisuus työskennellä vaihtelevasti halutessaan eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme halutessa myös erilaisia työsuhde-etuja, kuten autoetu, liikuntasetelit, kulttuurisetelit. Näistä voimme neuvotella tarvittaessa.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala