Kuvaus

Tarjoilijaksi North Pole Cateringin ravintoloihin / Waiter for North Pole Catering’s restaurants

Haemme tarjoilijaa North Pole Cateringin ravintoloihin
North Pole Catering operoi Rovaniemellä Apukka resortissa sekä Levillä Levi Spirit Luxury Villas & Resort tiloissa. Huikean upeissa ravintolamiljöissä on nautinto työskennellä kun keittiön ja salin yhteistyö on hiottu huippuunsa. Näissä upeissa ravintolakokonaisuuksissa käy sesongin aikana lähes kahdestasadasta maasta asiakkaita, joten voimme luvata että kahta samanlaista peräkkäistä päivää et tule kokemaan työssäsi täällä.

Oletko valmis talviseen seikkailuun Rovaniemellä ja Levillä?

Apukka Resort

North Pole Catering-ravintolat ja toiminta.

Apukka Resortin kolme ravintolaa palvelevat sinua ollessasi Rovaniemellä. Pääravintola Aitassa nautit niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin. Erikoisravintola Kota, jossa voit nauttia kolmen ruokalajin illalliskokemuksen, avaa ovensa marraskuussa. Aulabaari Riihistä löydät maittavat välipalat ja juomat seikkailujesi väliin.

Levi Spirit Luxury Villas & Resort tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista yksityiskokkipalvelua huviloihin. Palvelun meille tarjoaa North Pole Catering. Napapiirin pohjoispuolelta lähtöisin olevat keittiömestarit ja ravintoloitsijat Arto Rastas ja Teemu Korkalainen seisovat ylpeinä tarjoamiemme kulinaaristen elämysten taustalla.

The three restaurants at Apukka Resort are here to serve you during your stay in Rovaniemi. At the main restaurant, Aitta, you can enjoy breakfast, lunch, and dinner. In the smoky and intimate Kota, a special three-course dinner will be served starting in November. At the Riihi lobby bar, you can grab snacks and drinks between your adventures.

Levi Spirit Luxury Villas & Resort offers high-class private chef service for the international guests staying at the villas. The service is provided by North Pole Catering. Both originated from above the arctic circle, our head chefs and restauranteours Arto Rastas and Teemu Korkalainen stand proud behind the culinary experiences offered. Our cuisine is relaxed and modern fine dining, with a twist of Lapland.

Odotamme sinulta:

* Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä vähintään vuoden ajalta, kokemus tilaustarjoilusta katsotaan eduksi.

* Hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi.

* Alan koulutus katsotaan eduksi.

* Joustavuutta ja muuntautumiskykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

* Innokasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

* Hyvä englannin kielen taito on välttämättömyys jotta pärjäät kansainvälisen asiakaskunnan kanssa.

Palkkaus ja töiden aloitus sopimuksen mukaan.

We expect from you:

* Experience in waiter duties for at least one year, experience in order serving is considered an advantage.

* Hygiene pass, serving pass is considered an advantage.

* Education in the field is considered an advantage.

* Flexibility and adaptability in rapidly changing situations.

* Enthusiastic and proactive approach to work.

* A good command of the English language is a necessity in order to get along with an international clientele.
Salary and start of work according to the agreement.

Lisätietoja saa arkisin klo 10 – 15 välisenä aikana.

More information is available on weekdays between 10 a.m. and 3 p.m.

Sami Alm

+358 50 325 6394

sami@tuhtievents.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: