Kuvaus

Ravintola Peak on Rukatunturin itäpuolella sijaitseva tunnelmallinen ravintola. Asiakkaillemme tarjoillaan laadukasta ranskalaispohjaista ruokaa yhdistettynä pohjoisen makuihin. Peakissa tunnelma ja miljöö ovat ainutlaatuisia ja vieraat otetaan vastaan lämmöllä.

Nyt etsimme talvikaudelle 2024-2025 tarjoilijaa, joka haluaa olla mukana luomassa ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme. Jos sydämesi sykkii Lapin makujen ja ystävällisen palvelun puolesta, tämä paikka on juuri sinua varten!

Mitä toivomme sinulta?

– Iloista ja lämmintä asiakaspalveluasennetta

– Vankkaa kokemusta tarjoilijan työstä

– Viinitietoisuutta

– Hyvät suomen ja englannin kielen taidot

– Aito kiinnostus asiakaspalveluun ja viihtyisän ravintolakokemuksen tarjoamiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

– Mukavat ja tukea antavat työkaverit

– Rento ja positiivinen työilmapiiri

– Määräaikaisen työsuhteen talvikaudelle, 16.12.24-20.4.25

– Täydet työtunnit

– Palkka vähintään Marava TES 12,99-14,26€/h.

– Palkasta neuvottelemme kokemuksesi mukaan

– Järjestämme tarvittaessa edullisen asunnon työsuhteen ajalle!

– Peakin mahtavat henkilökuntaedut

Jos haluat olla mukana luomassa unohtumattomia elämyksiä vieraidemme iloksi, odotamme innolla hakemustasi!

Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisääthän hakemukseesi suosittelijan tiedot. Ensimmäinen haastattelu voidaan tehdä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi.

Ruka Peak by Hugo

Ruka Peak on 17 vuotta toiminut perhevetoinen, pieni ja laadukas boutique hotelli ja ravintola Rukan kauneimmalla alueella, Mastorinteiden yläpuolella. Rauhallinen sijainti, lämmin ja vieraanvarainen palvelu, laadukas ympäristö ja erinomainen ravintolakokemus houkuttelevat vieraat vuodesta toiseen nauttimaan Ruka Peakiin.

Ravintola Peak tekee kunniaa ympäröivälle, ainutlaatuiselle luonnolle. Intohimoinen ja luova tiimimme luo vierailleen unohtumattoman ravintolakokemuksen. Ravintola Peak tarjoaa laadukkaista raaka-aineista käsin valmistettua mutkatonta ja herkullista ruokaa. Ruokafilosofiamme on saanut inspiraationsa perinteisestä ranskalaisesta keittiöstä johon yhdistämme aitoja pohjoisen makuja. Yksinkertaisen kauniit valmistusmenetelmät, laadukkaat juomaparitukset sekä lämmin ja kiireetön palvelu takaavat vieraidemme viihtymisen.

Puhelin: 0444204292 Sähköposti: elina.kauppila@staffpoint.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala