Kuvaus

Hei sinä, jolla misaus ja grillaus on verissä! Tarjolla paikka A LA CARTE -KOKKINA Ylläksellä talvisesongissa – Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme a la carte -KOKKIA talvisesonkiin Ylläkselle!

Työssäsi toimit idyllisen hotellin ravintolassa á la carte -kokkina, osana timanttista ammattilaisten tiimiä. Työnkuvaan kuuluu niin aamupala-, lounas- kuin illallistarjoilujen valmistusta hyvin monipuolisesti – eli tylsää ei töissä tule! Työt alkavat arviolta marras-joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi kevääseen saakka.

Toivomme sinulla olevan innostunut, motivoitunut ja positiivinen palo ruoanlaittoa kohtaan, sekä hyvät tiimityötaidot! Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, sekä Hygieniapassia ja alan koulutusta sekä työkokemusta.

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus on tarjolla hyvin edullisesti kävelymatkan päässä työpaikalta! Myös harrastusmahdollisuudet alueella ovat rajattomat, ja kuvan kauniit Ylläksen maisemat näkyvät suoraan ikkunasta!

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Samiin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi.
ks. ilmoitus

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: Hotelli- ja ravintola-ala