Kuvaus

Haemme ammattitaitoista kokkia Naantaliin. Tehtävänäsi on valmistaa a’la carte-annoksia tai buffet lounaita.

Etusivu

Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista Ravintolatyöntehtävistä ja hyvää a’la carte -osaamista. Työssä menestyäksesi tarvitset itsenäistä työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä. Kielitaitona vaadimme suomen tai englanninkielen taitoa. Työn kesto on noin kolme kuukautta, toukokuun lopusta, elokuun puoleen väliin saakka. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen perusteella. Mikäli olet taitava ja ammattitaitoinen kokki, täytä hakemus alla olevan linkin kautta.

Aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä. #kesäduuni2025

A’ la Carte Chef for Summer Season in Naantali We are looking for a skilled chef to join our team in Naantali for the summer season.

As a Chef, your main tasks will include preparing high-quality à la carte dishes and buffet lunches. The ideal candidate should have relevant experience, a strong à la carte skillset, and be comfortable working independently under pressure. The job is located in Naantali and will last for approximately three months, from the end of May to the middle of August. Salary will be based on experience and expertise.

There’s is also a chance to continue working after the summer. We require fluency in either Finnish or English and will begin interviewing immediately upon receiving suitable applicants. If you believe that you possess the necessary skills and experience to excel in this role, please submit your application through the link below.

#Horeca2025

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagit: