Overview
Terassin vuoropäällikkö, osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen, kesätyö
Espoon Kivenlahteen avautunut Hybridiarena Hype tuo kuluttaja- ja yritysasiakkaille täysin uudenlaisen elämyskeskuksen. 17 000 neliömetrin areena yhdistää saman katon alle monipuolisen kattauksen aktiivisen elämän palveluita: yritystapahtumat, viihde-elämykset, modernit hyvinvointimahdollisuudet sekä korkeatasoisen ravintolatarjonnan. Ravintolakokonaisuutemme kuuluu alakerran All Day Bistro Lilla Sten, upealla näköalalla varustettu kattoravintola Stensvik sekä catering-palvelut koko areenalle.
Ravintola Stensvik sijaitsee tapahtumatalo 7. kerroksessa, mistä avautuvat huikeat näkymät yli Kivenlahden. Ravintolassa tarjoillaan laadukasta skandinaavista brasserie -ruokaa, hyviä viinejä ja cocktaileja. Katolta löytyy myös 600-paikkainen kesäterassi, joka tarjoaa livemusiikkia, teematapahtumia, yhdessäoloa ja unohtumattomia iltoja. Tapahtumaterassin kruunaa upea infinity pool ja saunamahdollisuudet tarjoten monipuoliset mahdollisuudet kesäpäivien ja iltojen viettoon.
Tervetuloa työskentelemään ympäristössä, jossa historia, ajankohtaisuus ja yhteisöllisyys yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Ruokalistamme rakentuu tuoreista sesongin raaka-aineista, antaen tilaa luovuudelle ja leikkisyydelle. Rakennamme yhdessä ravintolan, jossa ruoka, tarinat ja tunnelma tuovat ihmiset yhteen. Toimintaympäristö on todella monipuolinen: tunnelmallinen à la carte maailma yhdistyy rentoon roof toppiin ja allasalueeseen, lisäksi pääset osallistumaan Hybridiareena Hypen jopa 1500 hengen tilaisuuksien toteuttamiseen.
Haemme tulevalle kesälle vuoropäällikköä vastaamaan Stensvik Kitchen Rooftop -ravintolan terassin toiminnasta. Toivomme sinulta löytyvän jo aikaisempaa työkokemusta vuoropäällikön tehtävistä sekä osaamista a la carte- ja baaritarjoilusta. Kokemuksen tilausravintolassa työskentelyssä katsomme eduksi ja suomen kielen osaaminen on edellytyksenä tehtävässä toimimiselle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät elokuun alkupuolelle, työtunteja tarjoamme keskimäärin 90 h/3vko.
Hypessä työskentelet talon ravintolapalveluista vastaavan ravintolajohtaja Antti Ahokkaan tiimissä. Antin terveiset hakijoille: “Onnistuminen vaatii aina yhteispeliä, ja meillä jokaista tiimin jäsentä kuunnellaan ja arvostetaan. Jotta voisimme olla parhaimmillamme asiakkaiden edessä, meillä tulee olla mukavaa myös keskenämme, ja erilaista persoonista ja heidän monipuolisesta työkokemuksestaan rakennetaan toimivin joukkue. Pidetään pilkettä silmäkulmassa ja mennään ilon kautta.
Tervetuloa mukaan Stensvikin Rooftop -keitaan tiimiin! Toivottavasti kuulemme sinusta pian. Täytä hakemus jo tänään, sillä aloitamme niiden läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tässä tehtävässä palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan ollen 14,7916,05 €/tunti ja tähän tietenkin vuorolisät päälle.
Määräaikainen työsopimus tullaan tekemään StaffPointin ja työntekijän välille.
StaffPoint Oy
StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa. Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.
StaffPoint on yksi suurimmista hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisia työllistävistä henkilöstöpalveluyrityksistä ja myös alan merkittävä perehdyttäjä ja kouluttaja. Toimitamme osaajat valtakunnallisesti niin suurille ketjuille kuin yksittäisille alan yrityksille.
Kauttamme voi työskennellä oman elämäntilanteensa mukaan keikkatyöstä vakituiseen työsuhteeseen.
Puhelin: 0443933136 Sähköposti: anna-liisa.koort@staffpoint.fi Sijainti: Vanha Jorvaksentie 3
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä