Overview

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Virtain kaupunkien sekä Vesilahden kunnan ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka järjestää ja tuottaa ateria- ja puhtauspalveluja omistaja-asiakkailleen. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 14 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 500 kiinteistössä reilun 1000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on noin 100 milj. euroa.

Etsimme nyt TUOTANTOESIHENKILÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Koukun Helmen tuotantokeittiölle.

Koukun Helmen tuotantokeittiöllä valmistetaan laadukkaita ja maukkaita aterioita asumispalveluiden yksiköihin, lounasravintolaan ja kotiateriapalveluun. Valmistamme tällä hetkellä noin 3 500 ateriaa päivässä 49 työntekijän yhteisvoimin. Nykyisen toiminnan ja hyvinvointialueen aloittamisen myötä Koukun Helmellä on keskeinen rooli aterioiden valmistamisessa.

Tuotantoesihenkilönä kuulut tiimiin, johon kuuluu lisäksesi muita tuotantoesihenkilöitä sekä vastaavia. Raportoitte työssänne koko Koukun Helmen toiminnasta vastaavalle kohde-esihenkilölle. Tuotantoesihenkilönä vastaat päivittäisestä tuotannon ja toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja laadunvalvonnasta sekä päivittäisestä henkilöstön resurssoinnista. Tuotantoesihenkilölle on lisäksi nimetty omia vastuualueita esim. henkilöstöravintolaan, kotiaterioihin tai asumispalveluiden yksiköiden toiminnan kehittämiseen liittyen.

Tuotantoesihenkilönä olet palvelutuotannon tärkeä tuki ja kehittäjä, ja osallistut tarvittaessa myös itse tuotannon tehtäviin. Tehtävässä pääpainona ovat päivittäiset esihenkilötehtävät; toimit lähiesihenkilönä 15 työntekijälle, joiden joukkoon kuuluu kokkeja, dieettikokkeja sekä tuotantotyöntekijöitä. Tuotantoesihenkilönä toimit asiantuntijana päivittäisessä tuotannonohjauksessa ja tuotannonohjausjärjestelmän käytössä. Osallistut myös työvuoro- ja vuosilomasuunnitteluun, asiakas- ja tuotantoprosessien kehittämistyöhön sekä raaka-aineiden tilaamiseen.

Työaika tehtävässä on 38,25h / vko. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 6:00 – 18:00 välille. Töitä teemme myös arkipyhinä.

Edellytämme sinulta restonomin (amk), tai muuta vastaavaa soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta ammattikeittiön tehtävistä. Sinulla on kehitysmyönteinen ja innostava ote tekemiseen ja henkilöstön päivittäisjohtamiseen. Pystyt reagoimaan nopeasti ja joustavasti arjen muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme palvelutuotannon työntekijöillemme luontoisetuna maksuttoman lounaan. Tuemme liikkumista työpäivän jälkeen ePassi-etuudella. Rahanarvoisia etuja saat myös vakuutuskassan jäsenenä mm. hieronnasta, jalkahoidoista tai uusista silmälaseista. Pitkät lomat ovat työntekijöidemme keskuudessa myös varsin arvostettu etu. Henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämiseen panostamme kouluttautumismahdollisuuksilla työsuhteen aikana. Saat meiltä työpäiviisi myös mukavan työporukan sekä uudenaikaiset työvälineet ja laitteet.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Työ alkaa heinäkuussa, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esihenkilö Tiina Liitiä: tiina.liitia@voimia.fi, puh: 040 8063 053. Tiinan tavoitat parhaiten seuraavina aikoina:
8.5. klo 8-9 sekä 15.30-16.30
14.5. klo 8-9 sekä 15.30-16.30

#VastuullinenVoimia

Olemme edelläkävijä ekologisesti kestävässä ruokailussa ja ympäristöystävällisessä siivouksessa.

Kehitämme johtamiskulttuuria ja esihenkilötyötä säännöllisillä valmennuksilla. Psykologisesti turvallisen työympäristön luominen on ollut keskeinen painopisteemme jo useamman vuoden ajan. Haluamme, että jokainen työntekijä tuntee olevansa arvostettu ja hyväksytty omana itsenään. Panostamme henkilöstön työturvallisuusosaamiseen sekä toimiviin laitteisiin ja laadukkaisiin suojaimiin.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat