Overview

Kiinnostaako työ ammatillisen koulutuksen parissa? Innostutko nuorten ja aikuisopiskelijoiden parissa työskentelystä? Entä oletko luova, aikaansaava ja kehittämishaluinen? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, tule työskentelemään Turun ammatti-instituuttiin, Varsinais-Suomen toisen asteen suurimpaan oppilaitokseen.

Tarjoamme koulutusta yli 20 eri alalle. Meillä opiskelijat saavat oikean ammatin ja voivat täydentää omaa osaamistaan. Meiltä löytyy myös jokaiselle opiskelijalle oma polkunsa, on sitten kyse oppisopimuksesta, yo-tutkinnosta, yrittäjävalmennuksesta tai urheilija- tai kansainvälisyyspolusta.

Turun ammatti-instituutti – Valmistu kaikkeen. Varaudu parhaimpaan.

Opetustehtävä sisältää laaja-alaista ohjelmoinnin opetusta sekä vastuuopettajan tehtäviä.

Hakijalla tulee olla hallussa ohjelmistokehityksen projekti- sekä versionhallinta.

Edellytämme hakijalta osaamista vähintään seuraavista ohjelmointikielistä:
Python, JavaScript, React, HTML, PHP, CSS, käyttöliittymäsuunnittelu, julkaisujärjestelmät sekä ohjelmistokehityksen ajantasaiset työkalut

Katsomme eduksi ajantasaisen työelämäkokemuksen, kokemusta nuorten parissa toimimisesta sekä osaamisen Tekoälyn hyödyntämisestä ohjelmistokehityksessä.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C:n mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetushenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98, 13 §:n mukaan, joka on ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Palvelussuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
– monipuolisia koulutuksia
– Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
– Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
– polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: