Overview

Haluatko olla mukana ravintola-alan seuraavassa vallankumouksessa?

Huuva on vain takeaway- ja delivery-myyntiin erikoistunut pilvikeittiö, joka valmistaa parhaiden brändien eri annoksia saman katon alla miltä kuulostaa esim., Sexico Tacos, Lie mi Shanghai Tacos, Uuno pizzat tai Naughty Burger ja Boneless hampurilaiset jokaiselta brändiltä parhaat annokset yhdellä tilauksella toimitettuna.

Haemme nyt Shift Manageria Venue Managerin avuksi johtamaan Kuopiossa Leväsentielle avattavaa ravintolaa. Ravintolan avauspäivä tulee olemaan elokuun 13 päivä. Tiimi kokonaisuudessaan: Venuemanager, Shiftmanager, 5 kokkia ja 3 salityöntekijää. Ravintolapäällikköä ei ole ollenkaan.Toimipaikassa on myös asiakaspaikkoja 25 kpl asiakkaille jotka haluavat syödä ravintolassa sisällä, muuten toiminta takeaway periaatteella. Lisäksi drive-in mahdollisuus asiakkaille.

Huuva avasi ensimmäisen ravintolan syksyllä 2021 ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Suomessa pisteitä on tällä hetkellä 12 ja Berliinissä 2. Pääkaupunkiseudulla niistä on 8, Jyväskylässä yksi ja lisäksi Lahteen, Tampeen ja Turkuun on avattu uudet toimipaikat. Mahdollisia muita avauksia on tulossa myös isoihin kaupunkeihin.

Ravintolat pyörivät Huuvan omalla Huuva OS -järjestelmällä, mikä mullistaa tavan, jolla ravintolat toimivat lisäten tehokkuutta ja tarkkuutta koko prosessin läpi. Saat tähän selkeän perehdytyksen, jonka avulla voit johtaa jokaista osa-aluetta tarkasti. Toivomme, että viihdyt teknologiapainotteisessa työskentely-ympäristössä. Huuva tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön missä käytetään viimeisintä teknologiaa ruoanlaiton tukena.

Toimenkuvana:

-Venue Managerin tukeminen ja tuuraaminen

-Keittiöjohtaminen vuorossa

-Uusien työntekijöiden kouluttaminen

-Inventaarion tekeminen

-Työvuorolistojen ylläpitäminen

-Aikaisempi esimieskokemus vaaditaan. Valmiudet työskennellä muuttuvassa työympäristössä. Varmistaa brändiä tukevaa tarkkaa työskentelyä.

Mitä sinulle on tarjolla:

Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen suoraan Huuvalle solmittamaan työsuhteeseen.

– Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen suoraan Huuvalle solmittamaan työsuhteeseen.

Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin.

– Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin.

Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.

– Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.

Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto

– Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto

Aloitus:Ravintola aukeaa 13.8 ja aloitus noin 2-3vk aikaisemmin sopimuksen mukaan.

– Aloitus:Ravintola aukeaa 13.8 ja aloitus noin 2-3vk aikaisemmin sopimuksen mukaan.

Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)

– Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)

Miten rekrytointi etenee?

Jos haluat tulla osaksi Huuvan tarinaa, ole hyvä ja aloita lähettämällä hakemuksesi linkin kautta ja kerro miksi juuri sinä voisit sopia joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Ensimmäinen haastattelu sovitaan Baronan kanssa. Tämän jälkeen Huuva järjestää valituille haastattelun paikan päälle mahdollisuuksien mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Baronan konsulttiin Mikko Kääriäiseen saadaksesi lisätietoja. Rekrytoinnista vastaa Barona ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan työsuhteeseen Huuvalle.

Liitä hakemukseesi kuva hygieniapassistasi sekä terveydentilan todistuksestasi, lisää myös työtodistukset sekä mahdolliset suosittelijat. Tämä nopeuttaa mahdollista prosessia.

Kerro myös vastauksiin selkeästi myös hallinnollisesta osaamisestasi sekä mahdollista lukujen ymmärtämisestä sekä miksi haluat esihenkilöksi Huuvan Kuopion ravintolaan.

Lisätiedot mikko.kaariainen@barona.fi

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä