Overview

Hakijalta toivotaan kokemusta suurkeittiötyöstä, erityisruokavalioista ja tiimityöskentelystä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15 välillä. Ruokapalvelutyöntekijä osallistuu ruoanvalmistukseen, astiahuoltoon ja asiakaspalveluun yhdessä muun tiimin kanssa. Työkieli on suomi.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtävään edellytetään catering-alan tutkintoa tai vastaavaa. Työkokemusta suurkeittiötyöstä vähintään 6 kk. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista sekä rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Rikostaustaote, Lääkärintodistus

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat