Overview
Tehtävät: luoda ja perustaa valikoita tai ruokalista, kehittää reseptejä, valita ainesosia, pystyä valmistamaan erilaisia romanialaisia perinteisen ruokia ja jälkiruokia kuten: Romanialainen kaali rullat (Sarmale), sisäelimet keitto (Ciorbă de burtă), Mămăligă, Mici, Mititei, Papansi, Placinta, Naudanlihakeitto (Ciorbă de Văcuță)
Työskentely minimaalisessa valvonnassa, vastuussa laadunvalvonnasta
Vaatimukset: Vähintään kahden vuoden kokemus romanialaisen ruoan ja jälkiruokien valmistuksesta,
ainesosien ja niiden määrien tuntemus valmistusta varten, kyky seurata ja noudattaa reseptejä ja ohjeita., Duties: create and set up menu, recipe development, ingredient selection Prepare and cook various types of Romanian traditional food and desserts such as: Romanian Cabbage Rolls(Sarmale), Tripe soup (Ciorbă de burtă), Mămăligă, Mici, Mititei, Papansi, Placinta, Beef Soup (Ciorbă de Văcuță.
Work with minimal supervision, responsible fore quality control
Requirements: At least two years experience of preparing Romanian food and desserts, knowledge of ingredients and their qualities and quantities for preparing, ability to follow recipes and instructions
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat