Overview

Haemme nyt ammattitaitoisen joukkomme vahvistukseksi psykologeja vakituisiin työsuhteisiin Opiskeluhuoltopalvelut yksikön psykologitiimiin perusopetukseen. Psykologitiimissämme saat työkavereiksi 30 psykologia.

Voit työskennellä esimerkiksi Iitin perusopetuksessa, Orimattilan perusopetuksessa tai Lahdessa perusopetuksessa (esim. Lähteen koulussa) tai Kärkölän ja Hollolan perusopetuksessa. Sinun kiinnostuksen ja osaamisen mukaan voimme yhdessä miettiä sopivaa paikkaa lain sitova mitoitus (780 oppilasta/psykologi) huomioiden.

Opiskeluhuollon psykologina osallistut sekä yksilökohtaiseen että yhteisölliseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviisi kuuluu opiskelijan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen opiskeluun ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus ja osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn. Yhteisöllisessä työssä osallistut oppilaitoskohtaisen opiskeluhuoltoryhmän toimintaan, annat konsultaatiota muulle henkilöstölle sekä suunnittelet ja toteutat hyvinvointia edistäviä työtapoja.

Tehtäväkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävässä on mahdollista keskittyä johonkin työn osa-alueeseen, esimerkiksi tutkimuksiin ja konsultaatioon tai tukikeskusteluihin.

Olemme kehittäneet osaamisen jakamisen ja keskinäisen konsultaation käytäntöjä ja nimeämmekin sinulle mentorin työsi aloittamisen tueksi. Psykologitiimiimme kuuluu myös oma neuropsykologi, jolta saat konsultaatiota tarvittaessa. Pääset mukaan koko psykologiyksikön kokouksiin, koulutuksiin sekä muihin tapahtumiin.

Opiskeluhuoltopalvelut yksikköön kuuluvat kaikki alueen opiskeluhuollon terveydenhoitajat, kuraattorit ja psykologit. Jokaisella ammattiryhmällä on omat ammatilliset esihenkilöt ja lisäksi toimivat moniammatilliset tiimit, joiden avulla edistämme moniammatillista yhteistyötä oppilaitoksissa.

Uusien työntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä:
“Täällä työskentelyssä parasta on se, ettei koskaan jää yksin – tukea ja sparrausapua on aina saatavilla. Työ on todella monipuolista ja merkityksellistä, ja siinä pääsee oikeasti kohtaamaan lapsia ja nuoria sekä vaikuttamaan heidän elämäänsä. Lisäksi työskentelytapaansa saa muokata itselleen sopivaksi, mikä tekee työstä vielä mielekkäämpää.”
“Olen viihtynyt Päijät-Hämeen opiskeluhuoltopalveluissa hyvin! Heti ensimmäisistä päivistä lähtien minulla oli tervetullut olo ja koin, että minut aidosti haluttiin tänne töihin. Vastaanotto oli lämmin paitsi opiskeluhuollon psykologien myös oman kouluni osalta.”

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme ensimmäisen vuoden ajalta 7 % rekrytointilisää.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
– Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
– Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
– Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
– Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Saat käyttöösi Epassi Flex -kokonaisuuden sisältäen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Etua voi saada korkeintaan 400 euroa kalenterivuodelta riippuen työsuhteen aloitusajankohdasta ja kestosta Lisäksi tarjoamme lomaetuja sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Sinulta löytyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen psykologin laillistus ja tutkinto. Ennen tehtävän vastaanottamista edellytämme lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukaista rekisteriotetta. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä