Overview

Haemme ruokapalveluihin ammattitaitoista ohjaavaa ruokapalvelukokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Ruokapalvelu vastaa koulutuskuntayhtymän Raision kampusalueen opiskelijoiden ja henkilökunnan päivittäisten aterioiden valmistuksesta sekä sisäisen edustustarjoilun hoitamisesta. Ruokapalvelun kolme Opiskelijaravintolaa Karpalo (Purokatu 1), Kimara (Eeronkuja 3) ja Timjami (Juhaninkuja 1) sijaitsevat kaikki Kampusalueella, lähellä toisiaan. Kampusalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Raision keskustan tuntumassa.

Tehtäviin kuuluu opiskelijaravintolan ohjaavan ruokapalvelukokin tehtävät. Työ pitää sisällään mm. ruokien valmistamista, erityisruokavalioruokien valmistamista ja lähetettävien ruokien pakkaamista sekä sisäisten asiakastilaisuuksien hoitamista. Omavalvonta, laadunseuranta ja puhtaanapitotehtävät sekä asiakaspalvelu ovat olennainen osa päivittäistä työtä.
Ohjaavan ruokapalvelukokin työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Osallistut tarvittaessa kuntayhtymän sisäisten asiakkaiden iltatilaisuuksien järjestämiseen.
Ohjaavan ruokapalvelukokin työ sisältää opiskelijoiden ohjaamista.

Edellytämme sinulta:
– kokin tai dieettikokin koulutusta
– työkokemuksella hankittua hyvää ruoanvalmistustaitoa
– erityisruokavalioiden tuntemista
– tietotekniikan perustaitoja
– hygieniapassia
– hyvää suomen kielen taitoa
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Arvostamme kokemusta Kespronet tai muiden tukkutilausjärjestelmien käyttämisestä.

Työsuhteen alkaminen 1.8.2025 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus- ja muut ehdot KVTES:n mukaan (palkkaustunnus 06RUO05A). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työhön valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta ja rikostaustaote lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: