Overview

Haemme elintarvikealan opettajan sijaista ajalle 28.7.2025-30.4.2026.
Opetuksen pääpaino on leipomoalan osaamisalan opetuksessa.

Tehtävänäsi on elintarvikealan opiskelijoiden ammatillinen opetus, opetuksen painopiste on leipomo- ja konditoriaopetuksessa.
Työ sisältää opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmien (hoks) laatimista ja päivittämistä, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaamista ja näyttöjen arvioimista sekä osallistumista koulutuksen kehittämiseen ja suunnitteluun tiimin kanssa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutos 1150/2017) mukaisen kelpoisuuden.
Edellytämme myös valmiutta ja asennetta laaja-alaiseen työnkuvaan, esim. yhteistyötä ravitsemusalan opetuksen kanssa sekä työssä tarvittavia verkkopedagogisia taitoja.

Katsomme eduksi kokemuksen ammatillisena opettajana toimimisesta sekä alan työelämäverkostot.

Pääasiallinen toimipiste on Keuda Sibeliuksenväylä 55 Järvenpää.
Opetusta voi olla myös Keudan muissa toimipisteissä, erityisesti Keravalla Keuda Sarviniitynkadun toimipisteessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Keuda suosii anonyymiä rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ja niiden vastauksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa näistä taustatiedoissa kysytäänkin, eivät tiedot näy rekrytoivalle esihenkilölle anonyymissä hakijaraportissa.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagged as: