Overview
Arvostamme hakijoiden lottamaista neuvokkuutta, reippautta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä tiimityötaitoja. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, hygieniapassia ja 15 vuoden kokemusta keittiötyöstä.
Haemme Museokahvila Lottakanttiinin iloista, reipasta ja palveluhenkistä lounaskokkia, joka ei kavahda kiirettä ja muuttuvia tilanteita. Valmistamme kanttiinissa maistuvaa lounasta kaikkina aukiolopäivinä, kotimaisista sesongin raaka-aineista. Työtehtäviin kuuluvat mm. päivittäisen keittolounaan ja salaattibuffetin valmistaminen ja esille laitto, esivalmistelut, kuormanpurku ja keittiön siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi työhön sisältyy leivontaa ja asiakaspalvelua.
Lottamuseo ja Museokahvila Lottakanttiini ovat avoinna kesäkaudella tiistaista sunnuntaihin, klo 1018. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja työvuorot mukailevat museon ja kanttiinin aukioloaikoja.
Työsuhde on määräaikainen sijaisuus elokuun loppuun asti. Työaika on 37,5 h/vko. On mahdollista, että työt jatkuvat myös syksyllä. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan MaRa:n työehtosopimusta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työpaikan osoite on Rantatie 39, 04310 Tuusula.
Hakemukset ja CV:n avoinna olevaan tehtävään pyydämme toimittamaan 8.6.2025 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sini.matkalin@lottamuseo.fi
Toivottavasti kiinnostuit ja saamme juuri Sinut osaksi Lottakanttiinin lämminhenkistä tiimiä!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä