Overview
Kesäisin ravintolamme on oopperavieraiden ja esiintyjien ykköskohde sekä suosittu herkuttelupaikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Meillä maistuu rakkaus ruokaan! Katseemme on jo kesässä ja etsimme innostunutta ja osaavaa kokkia á la carte- ravintolaamme sesongin ajaksi.
Haemme asiakkaallemme Restaurant & Street Bar Sarastroon kokkia kesäsesonkiin. Sesonki käynnistyy kesäkuun alussa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.
Työhösi kuuluu mm. á la carte-annosten valmistaminen, keittiön puhtaudesta huolehtiminen sekä vastaat asiakkaiden tyytyväisyydestä. Kyseessä on hyvin nopeatempoinen työ!
Mitä toivomme sinulta?
– Hygieniapassia sekä ennen sovittua aloitusta terveydentilatodistuksen
– sinulla on alan koulutus ja työkokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä
– kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä ja tiimissä.
Työt alkavat kesäkuun alussa ja sopimus kestää elokuun loppuun. Kyseessä on kokoaikainen työ.
Kokin palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.
Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi.
Työntekijä työllistyy Barona Horeca Oy:lle.
Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat olla osa Savonlinnan oopperakesää, jätä hakemus pian – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Tule mukaan luomaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä Sarastron kesäsesongissa 2025!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat