Overview

Kesäisin ravintolamme on oopperavieraiden ja esiintyjien ykköskohde sekä suosittu herkuttelupaikka niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Meillä maistuu rakkaus ruokaan! Katseemme on jo kesässä ja etsimme innostunutta ja osaavaa kokkia á la carte- ravintolaamme sesongin ajaksi.

Haemme asiakkaallemme Restaurant & Street Bar Sarastroon kokkia kesäsesonkiin. Sesonki käynnistyy kesäkuun alussa ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Työhösi kuuluu mm. á la carte-annosten valmistaminen, keittiön puhtaudesta huolehtiminen sekä vastaat asiakkaiden tyytyväisyydestä. Kyseessä on hyvin nopeatempoinen työ!

Mitä toivomme sinulta?

– Hygieniapassia sekä ennen sovittua aloitusta terveydentilatodistuksen

– sinulla on alan koulutus ja työkokemusta á la carte-ravintolassa työskentelystä

– kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä ja tiimissä.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja sopimus kestää elokuun loppuun. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Kokin palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

Tarvittaessa mahdollisuus edulliseen majoitukseen työsuhteen ajaksi.

Työntekijä työllistyy Barona Horeca Oy:lle.

Jos olet intohimoinen ravintola-alan ammattilainen ja haluat olla osa Savonlinnan oopperakesää, jätä hakemus pian – käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Tule mukaan luomaan vieraillemme unohtumattomia elämyksiä Sarastron kesäsesongissa 2025!

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagged as: