Overview
SantaPark Arctic World on perheomisteinen yritys, jolla on suuri sydän ja intohimo huippulaatuun. Olemme erikoistuneet luomaan unohtumattomia elämyksiä vieraillemme ainutlaatuisissa kohteissamme: SantaPark Joulun teemapuisto, eksklusiivinen Santa Claus Secret Forest Joulukka, Hidden Arctic Cloud Villas, Aino Private Island, Lapland Luxury DMC sekä palkittu Arctic TreeHouse Hotel.
Missiomme on luoda vieraillemme elämänmittaisia muistoja. Haluamme myös, että tiimimme kokee työskentelyn kanssamme inspiroivana ja merkityksellisenä jokainen päivä on uusi seikkailu, jossa luodaan, opitaan ja kehitytään yhdessä!
Oletko sinä meidän uusi kokki? (sesonki 10/2025-03/2026)
Arctic TreeHouse -hotellin sydämessä sijaitseva Rakas Restaurant & Bar hurmaa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja tuoreista paikallisista raaka-aineista modernilla otteella valmistetulla ruokalistallaan. Tarjoamme vieraillemme ainutlaatuisen ruokailukokemuksen ja olemme intohimoisia laadukkaan ruokailun varmistamisessa käpylamppujen lämpimän valon ja tyylikkään sisustuksen alla. Ravintolamme nimi on Rakas, joka kuvaa täydellisesti käsitystämme siitä, mitä hyvän ruoan tulisi olla lähiruokaa rakkaudella.
Keittiötiimillä on ratkaiseva rooli menestyksessämme. He varmistavat ainutlaatuiset ruokailukokemukset luomalla herkullisia ruoka-annoksia. Heidän ammattitaitonsa, raaka-aineiden tuntemuksensa ja johdonmukaisuutensa vaikuttavat merkittävästi asiakkaiden ruokailukokemukseen. Vastuualueisiisi kuuluu:
– Ruoanlaitto
– Valmistelu, tarjoilu, annostelu
– Jokaisen annoksen korkeiden standardien täyttämisen ja jatkuvan parantamisen varmistaminen
– Erikoistoiveisiin sopeutuminen
– Turvallisuusmenettelyjen noudattaminen
– Keittiön siisteyden ylläpitäminen
– Määräysten ja sääntöjen noudattaminen
Mitä odotamme?
– Keittiötaidot ja -osaaminen
– Aiempi kokemus ravintolatyöstä (vähintään 1 vuosi)
– Keittiöalan koulutus
– Sujuva englannin kielen taito
– Kyky suorittaa työtehtäviä itsenäisesti sekä työskennellä tiimissä
– Kyky ottaa vastuuta ja ylläpitää korkeinta standarditasoa
– Ongelmanratkaisutaidot ja itseohjautuvuus
– Hyvät kommunikointitaidot
– Hygieniapassi
– Mahdollisuus työskennellä laillisesti Suomessa
Lisäksi katsomme eduksi:
– Muu kielitaito
– Kyky lukea erilaisia tilanteita ja sopeutua niihin
– Silmää yksityiskohdille
– Luovuus
– Aito intohimo ruokaan ja ruokakulttuuriin
Mitä odottaa:
– Hauska kansainvälinen työympäristö
– Ainutlaatuinen tilaisuus työskennellä Lapin pääkaupungissa
– Työkohtainen työharjoittelu ennen kauden alkua
– Tuntipalkka (+lisät, lomakorvaus)
– Hotelli-, ravintola- ja vapaa-ajan alan työehtosopimus (sunnuntaisin ja virallisina pyhäpäivinä maksetaan Suomessa kaksinkertainen palkka)
– Joustavat työajat maanantaista sunnuntaihin vuorovapaapäivillä
– Keskimääräinen työaika 90 h/3 vko, kauden aikana määrä on yleensä korkeampi
– Laajat työsuhde-edut (katso urasivumme)
– Autamme majoituksessa, Rakas Restaurant & Bar is part of SantaPark Arctic World, a family-owned company with a big heart and passion for excellence. We excel in creating extraordinary experiences for our guests with our unique locations: SantaPark – Christmas Theme Park, exclusive Santa Claus Secret Forest Joulukka, Hidden Arctic Cloud Villas, Aino Private Island, Lapland Luxury DMC and award-winning Arctic TreeHouse Hotel.
Our mission is to make our guests stay a lifelong memory. We also wish our team to have a great working experience and every day embark on a new adventure – creating, learning and developing with us!
Are you our new Chef? (Main season 10/2025-3/2026)
Situated in the heart of the Arctic TreeHouse Hotel, Rakas Restaurant & Bar charms with its unique ambience and menu of meals made from fresh local ingredients prepared with a modern twist. We offer our guests a unique dining experience and are passionate about ensuring quality dining under the warm glow of pine cone lamps and stylish interior design. The name of our restaurant is Rakas, which is Finnish for beloved and perfectly describes our understanding of what great food should be – local food with love.
Kitchen Team plays a crucial role in our success. They ensure extraordinary dining experiences by creating delicious food portions. Their professionalism, ingredient knowledge and consistency significantly enhance the dining experience for our customers. Your resposibilities include:
– Cooking
– Preparation, plating, portioning
– Ensuring every dish meets high standards and is continuously improved
– Adapting to special requests
– Following safety procedures
– Maintaining kitchen cleanliness
– Following the regulations and rules
General requirements:
– Culinary skills and knowledge
– Previous experience from restaurant work (minimum of 1 year)
– Suitable educational background
– Fluent English language
– Capable of completing work tasks independently as well as working in a team
– Ability to take responsibility and maintain the highest level of standards
– Problem-solving skills and self-driven attitude
– Good communication skills
– Hygiene pass
– Ability to legally work in Finland
Considered as an advantage:
– Additional languages
– Ability to read different situations and adapt to them
– Eye for detail
– Creativity
– A genuine passion for food and the culinary arts
What to expect:
– A fun international work environment
– A once-in-a-lifetime opportunity to work in the capital of Finnish Lapland
– Job-specific work training prior to the start of the season
– Hourly salary (+supplements, holiday compensation)
– Collective Agreement for the Hotel, Restaurant and Leisure Industry (Sundays and official holidays are double paid in Finland)
– Flexible working hours from Monday to Sunday with alternating days off
– Average work hours 90 h/3 week, during the season the amount is usually higher
– Company benefits (check the career page)
– Supported accommodation
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä