Overview
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ravintolaympäristöstä ja asiakaspalvelusta. Kauppatorin usein kiireisessä työympäristössä tärkeimpiä taitoja ovat kuitenkin ripeä työote ja yhteistyökykyisyys.
Päätehtäviisi kuuluvat:
Ravintolan avaus ja sulkeminen
Ruoan valmistus myyntipäivän ajan
Annosten myynti ja asiakaspalvelu
Yleiset puhtaanapitoon ja järjestykseen liittyvät tehtävät
Päivittäisestä inventaariosta ja tilauksista huolehtiminen yhteistyössä vuoropäällikön kanssa
Tehtävänäsi on valmistaa perinteistä suomalaista toriruokaa, kuten paistettua lohta, muikkuja ja lohikeittoa. Myyntipäivän aikana huolehdit ruoan riittävyydestä ja laadusta. Tarvittaessa tehtäviin kuuluu myös tilausten vastaanottaminen ja ruoan tarjoilu asiakkaille yhdessä muun tiimin kanssa.
Odotamme sinulta:
Hygienipassia
Kokemusta ravintolatyöskentelystä ja/tai asiakaspalvelusta
Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
Kykyä toimia nopeatempoisessa työympäristössä
Oma-aloitteista työotetta ja vastuullisuutta
Kykyä palvella asiakkaita englannin kielellä
Katsomme eduksi:
Muun kielitaidon (Kauppatorin asiakaskunnasta valtaosa on turisteja)
Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemus ja CV: risto.poukka@gmail.com, We value previous experience from restaurant environment and/or customer service. Above anything else, however, a co-operative and hard-working attitude is needed to adapt to the buzzy working environment during the peak season.
Your main tasks involve:
· Opening and closing of the restaurant
· Cooking
· Customer service
· General cleaning and organizing duties
· Daily inventory and orders in co-operation with the shift manager
As a chef you will be preparing traditional Finnish dishes such as fried salmon, vendace and salmon soup. Your main tasks include cooking and quality control, but when needed, you also take orders and serve the customers together with the team.
What we expect from you:
– Hygiene passport
– Experience in restaurant environment and/or customer service
– Excellent teamwork skills
– Ability to work under pressure
– Initiative and responsibility
– Ability to serve customers in English
What we consider a plus:
– Language skills (customers are mainly tourists)
No phonecalls/whatsapp. The salary is based to a contract.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä