Overview

Etsimme kokkia/leipuria erikoisosaamisella latinalaisamerikkalaisesta ruokakulttuurista
Haemme ravintola-alan ammattilaista, joka hallitsee latinalaisamerikkalaisen keittiön raaka-aineet ja valmistusmenetelmät, ja jolla on kokemusta sekä kokin että leipurin tehtävistä. Tehtävässä korostuu itsenäinen työskentely, reseptikehitys ja kyky osallistua ravintolakonseptin suunnitteluun ja kehittämiseen.

Työ alkaa aikaisin aamulla ja sisältää myös vuorotyötä. Toivomme, että hakija on motivoitunut, oma-aloitteinen ja valmis toimimaan osana pientä, kunnianhimoista tiimiä.

Edellytämme:
Täysi-ikäisyyttä
Kokemusta kokin ja/tai leipurin tehtävistä
Osaamista latinalaisamerikkalaisesta ruokakulttuurista
Kykyä kehittää uusia ruoka- ja leivontareseptejä
Hygieniapassia (tai valmiutta suorittaa se)
Suomen tai espanjan kielen sujuvaa hallintaa
Halukkuutta esiintyä aktiivisesti yrityksen sosiaalisen median sisällöissä

Eduksi katsotaan:
Kokemus pienyrittäjyydestä tai pienessä tiimissä työskentelystä
Ideointikyky ja luovuus ruokalistojen suunnittelussa
Kiinnostus ruokasisällön tuottamiseen esim. videoiden tai kuvien muodossa

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen:
info@burgervillage.fi

Palkka: Mara-TES:in mukaan
Viimeinen hakupäivä: 09.06.2025

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: