Overview

Primary location:
HELSINKI

Kokki kesäksi, Solo Sokos Hotel Pier 4, Helsinki

Tulevaisuuden hotellielämys meren äärellä

Solo Sokos Hotel Pier 4 avattiin loppukesästä 2024 Helsingin valovoimaisimmalle paikalle Katajanokan rantaan. Uusi puusta valmistettu rakennus on vaikuttava nähtävyys jo itsessään ja rakennuksessa on hotellin lisäksi Stora Enson pääkonttori sekä kahvila-, ravintola- ja kokoustiloja. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on Suomen ilmastovastuullisin hotelli. Solo Sokos Hotel Pier 4 on suomalaisen osaamisen näyteikkuna maailmalle niin kotimaisille kuin ulkomaisille vieraille.

Solo Sokos Hotel Pier 4:n Rooftop Bar Humu etsii nytjoukkoonsa osa-aikaista ala carte kokkia kesäksi, jolla on valmiutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa sekä muilla osastoilla kuten kokouspuolella. Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssajaolet parhaimmillasi, kun ympärilläsitapahtuu.Sinun tehtäväsi on taata vuorossasi ruuan korkea laatu, sekä antaa oma panoksesi asiakkaidemme hurmaamiseen. Jos olet hyvällä asenteella varustettu keittiön moniosaaja, olet etsimämme henkilö! Työsuhde on määräaikainen kesätyö 15.9.2025 asti.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa ja valmiutta yksin työskentelyyn
Paineensietokykyä ajoittain hektisessä arjessa
Valmiutta työskennellä eri osastoilla
Aikaisempaa osaamista keittiötyöstä
Suomen tai englannin kielen taitoa

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Vastuullisen työpaikan, jossa kurotetaan kohti kunnianhimoisia ympäristö- ja ilmastotavoitteita
Merkityksellisen roolin tulevaisuuden hotellielämyksen tuottajana
Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
Ammattitaitoisen tiimin tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työsuhde on määräaikainen 15.9.2025 saakka, työaika on75 h/3 vko.Aloitus sopimuksen mukaan.Jos kiinnostuit ja haluat päästä työskentelemään uutuuttaan kiiltävään ja tasokkaaseen ilmastovastuulliseen hotelliimme täytä hakemus 20.4.2025 mennessä. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävistä antaa keittiöpäällikkö Viljami Broas sähköpostitse viljami.broas@sok.fi.

Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos Hotel- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagged as: