Overview

Haemme asiakkaallemme Ukkohallaan, kokkia / keittäjää.

Oletko positiivinen tiimipelaaja,mutta pystyty toimimaan keittiössä myös itsenäisesti.

Työhösi kuuluu buffalounas keittiön päivittäiset työtehtävät, kuten esivalmistelut ja keittiön puhtaanapitoÀ la carte-annosten valmistaminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta löytyvän?

– Aikaisempaa kokemusta, vähintään buffetlounaskokin työtehtävistä
– Kokin koulutusta ja kokemusta
– Hygieniapassia sekä terveydentilatodistusta
– Suomen – tai englannin kielen taitoa, mutta Suomen kielen taito välttämätön
– Hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia
– Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin
Tarjoamme sinulle:

– Baronan henkilöstöedut
– Huolellisen perehdytyksen tehtäviin
– Kilpailukykyisen palkan
– Majoitusmahdollisuuden
– Loistavat harrastusmahdollisuudet
Työt alkaisivat pian, jo 9.6, mutta ennen sitä voisit käydä perehtymässä tehtäviin 5-6.6. Mikäli kiinnostut ja olet soveltuva tehtävään, töihin on mahdollisuus jäädä myös koko kesän ajaksi. Työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle, aamu-ja iltavuoroihin.

Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

Työllistyt Barona Horeca Oy:n tiimiin.

Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: