Overview
MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KOKKI
Haemme uudistuneeseen Scandic Laajavuoreen kokkia vakituiseen työsopimukseen.Hotelli aukeaa jälleen 26.6.2025 joten toivomme, että voisit olla osana avaustiimiämme. Tehtävä on monipuolinen missä pääset tekemään kaikkea Scandic Laajavuoren eri keittiöntehtäviä, kuten Ala Carte ja tapahtuma toiminnoissa. Mikäli sinulla on erityisosaamisalueita tai muita keittiötyöhön liittyviä vahvuuksia otamme nämä mielellämme huomioon paikkaa täytettäessä ja tehtävää miettiessä. Työaika on keskimäärin vähintään 90h/3vko.
Huomioithan, että paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja ajalla 13.6.-29.6. Head Chef Panulta panu.korhonen@scandichotels.com
ja F&B Manager Jyriltä jyri.kivimurto@scandichotels.com
Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.
Sinun työtehtäväsi kokkina:
Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin herkullisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen. Be a Pro on yksi Scandicin neljästä arvosta, joiden avulla luomme asiakkaillemme unohtumattomia ravintolaelämyksiä.
Sinun työtehtäviisi kokkina kuuluu ammattitaitoinen keittiötyöskentely, Scandicin ruokakonseptien noudattaminen ja turvallisuuteen ja terveyteen liittyvien asetusten mukaan toimiminen.
Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo kokemusta keittiötyöstä tai alan tutkinto. Toivomme vähintään 3 vuoden työkokemusta keittiötyöskentelystä. Odotamme hyvää ruoka- ja juomatietoutta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Sujuva englannin tai suomen kielitaito on välttämättömyys. Odotamme myös valmiutta työskennellä aikaisissa aamuvuoroissa.
Toivotamme kaikenlaiset ihmiset tervetulleeksi tiimiimme Scandic-hotelliin. Be Caring, Be You, Be A Pro, Be Bold!
WE HAVE A POSITION FOR YOU AS A CHEF
We are looking for a chef for a permanent position at the newly renovated Scandic Laajavuori. The hotel will reopen on June 26, 2025, and we hope you can be part of our opening team. The role is versatile, allowing you to engage in various kitchen tasks at Scandic Laajavuori, such as À la Carte and event functions. If you have specific areas of expertise or other strengths related to kitchen work, we will gladly consider these when filling the position and defining the role. Working hours are on average at least 90 hours/3 weeks.
Please note that the position will be filled once a suitable candidate is found.
For more information between June 13 and June 29, contact Head Chef Panu at panu.korhonen@scandichotels.com and F&B Manager Jyri at jyri.kivimurto@scandichotels.com.
We offer you:
A versatile work environment in a large hotel chain with countless opportunities to develop and learn new things. Scandic team member benefits after one month of employment, including food and drink discounts at restaurants, hotel accommodation benefits, ePassi benefits, occupational health care, and discounts from several partners. Scandic has its own training program, and additional training suitable for their tasks is offered to all employees when needed.
Your responsibilities as a Chef:
Our kitchen team crafts delicious dishes daily for friends and acquaintances to enjoy. We hope you appreciate, like us, food prepared according to sustainable development principles, fresh ingredients, individualized service, and have a desire to further develop our food concept. “Be a Pro” is one of Scandic’s four values that help us create unforgettable restaurant experiences for our customers.
As a Chef, your tasks include skilled kitchen work, adhering to Scandic’s food concepts, and operating in accordance with safety and health regulations.
What we expect from you:
The successful individual in this role has previous experience in kitchen work or a relevant degree in the field. We hope you have a minimum of 3 years of previous work experience in kitchen work. We expect a good knowledge of food and beverages and excellent teamwork skills. Fluent proficiency in English or Finnish is a necessity. We also expect you to be able to work in early morning shifts.
We welcome individuals of all backgrounds to join our team at Scandic Hotel. Be Caring, Be You, Be A Pro, Be Bold!
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä