Overview
Etsitkö elinkautista vai vähän lyhyempää työsuhdetta? Haemme osa-aikaista KOKKIA vakituiseen työsuhteeseen Juuan vankilan hyvän ruuan erikoisjoukkoihin. Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittävän työympäristön sekä vakaan ja turvallisen työpaikan, jossa sinulla on illat ja viikonloput aina vapaina.
Missä tässä on kyse?
Työ vankilan keittiössä on yhteiskunnallisesti tärkeää: säännöllinen ateriarytmi, lämmin ruoka ja tuoreet raaka-aineet toimivat terveellisen elämän perustana. Juuan vankila on 40-paikkainen avovankila ja lisäksi siellä työskentelee 22 Rikosseuraamuslaitoksen työntekijää. Kokkina olet avainroolissa mahdollistamassa terveellistä ja kuntouttavaa elämäntapaa vangeille ja samalla luomassa rauhallista työympäristöä vartijoille.
Kokin työ vankilan keittiössä on monipuolista ja ruuat valmistamme Leijonan omaa reseptiikkaa käyttäen. Työtehtäviisi kuuluu ruuan valmistuksen lisäksi monipuolisesti keittiön ja salin tehtäviä, kuten salaattien valmistusta, omavalvontaa, keittiön puhtaanapitoa, ruuan esillelaittoa linjastoon ja ruuan jakamista vangeille. Tarjoamme vangeille arkisin ja arkipyhinä 23 ateriaa sekä katamme lounaan myös Rikosseuraamuslaitoksen henkilökunnalle. Viikonloppuisin vangit huolehtivat itse ruuan valmistuksesta, joten viikonloput sinulla on aina vapaana.
Haemme osa-aikaista kokkia 12 h / viikko sopimuksella. Työaikasi vaihtelevat ma-to klo 9-17 ja pe klo 712.30 välillä. Juuan keittiössä työkaverinasi on toinen kokki ja työkaverisi vapaiden aikoina teet myös kokonaisia päiviä. Puhtaanapidossa apunamme on luottovanki, joka hoitaa tiskit ja salin siistimisen. Ravintolapäällikkö Risto auttaa ja ohjeistaa sinua Pyhäselän vankilasta käsin.
Olennaiset rekrytointikriteerit:
– Kokin tutkinto antaa sinulle valmiudet valmistaa hyvää ja terveellistä ruokaa. Sinulta löytyy hygieniapassi.
– Olet jo ehtinyt kerryttämään kokemusta kokin tehtävistä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ohjeiden mukaan.
– Sovit työporukkaamme, jos sinulla on tekevä työasenne, oppimishalukkuutta, valmistat maukasta ruokaa ja tykkäät hurtista huumorista.
– Työkielemme on suomi ja reseptiikkamme on saatavilla vain suomeksi. Odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa.
– Vankilan muurien sisällä työskentelevien tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt ja turvallisuusselvitys tehtynä. Työsuhteen solmimisen ehtonamme on hyväksytty turvallisuusselvitys ja autamme sinua tämän tekemisessä.
Hakuohjeet ja hakemiseen valmistautuminen:
Työtä muurien sisällä ei tarvitse jännittää – Great Placet to Work -tutkimuksen mukaan 98 % työkavereistasi pitää vankilan ravintolassa työskentelyä fyysisesti turvallisena ja tämä väittämä on noussut ykköseksi GPTW-väittämistä. Vartijat ovat läsnä aina ruokailutilanteissa, kun kohtaamme vankeja, ja Rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta on meille kuin toiset työkaverit. Käy kurkkaamassa Leijonan [Instagram](https://www.instagram.com/leijonacatering) ja [Facebook](https://www.facebook.com/leijonacatering) -tililtä, miltä työ vankilan keittiössä näyttää.
Olemme tehneet kokin paikan hakemisen sinulle helpoksi ja hakemukseen emme vaadi CV:tä. Kerrothan hakemuslomakkeella kuitenkin itsestäsi ja miksi tämä paikka kiinnostaa sinua. Älä aikaile hakemisen kanssa, vaan paina HAE nappia nyt tai ihan viimeistään 6.7.2025. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme kesätyöntekijän heti sopivan löydyttyä.
Tarjoamme
– E-passietu
– Edullinen työpaikkaruokailu
– Työsuhdepyöräetu
– Laaja työterveyshuolto
– Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
Leijona Catering Oy
Omaa elämää on helppo suunnitella, kun työpaikkaan voi luottaa kuin muuriin, palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa. Leijona Catering valmistaa päivittäin jopa 80 000 annosta hyvää ruokaa niille, jotka pitävät yhteiskunnan käynnissä Puolustusvoimissa, Rikosseuraamuslaitoksessa ja viranomaiskentillä. Olipa edessä kakkua tai rokkaa, ydintehtävämme on turvata ruokahuollon jatkuvuus kaikissa olosuhteissa. Meitä hyvän ruuan erikoisjoukkolaisia on jo yli 550, ja työskentelemme ympäri Suomea 60 toimipisteessä. Keittiössä ja kentällä työtämme ohjaavat arvot #rintarottingilla, #ketteräkehittäjä ja #keitämmeyhdessä. Suomi tarvitsee toimintavarmuutta, ja se tarvitsee hyvän ruuan tekijöitä. Koska joka päivä, joka ikinen syö.
Lue lisää: [www.leijonacatering.fi](http://www.leijonacatering.fi).
Puhelin: 0104320830 Sijainti: Vepsänjoentie 2, Juuka
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä