Overview

Hybridiarena Hype on avannu ovensa, ja uudet ravintolat Lilla Sten ja Stensvik hakevat keittiöön huipputekijöitä. Työtä on tarjolla kesän ajan vähintään 75h/3vk mutta toivomme että pystyt työskentelemään joustavasti tarvittaessa enemmän. Kesän jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Vuoroja on tarjolla Lilla Stenissä aamu- sekä iltavuoroja. Stensvikin vuorot taas sijoittuvat iltaan. Toivomme että sinulta löytyy myös hygieniapassi. Puhuthan sujuvaa englantia ja suomen kielen taito katsotaan eduksi. Työt alkaisivat mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä.

Lilla Stenissä toivomme kokilta ammattiosaamisen lisäksi intoa ja innostusta ruokatuotteiden kehittämiseen sekä halua oppia uutta. Valmistamme lounasaikaan ja iltoihin rennolla otteella laadukasta bistro- ja kotiruokatyyppistä ruokaa listalla on muun muassa burgereita, wingsejä, salaatteja ja kotiruokaa. Toivomme kykyä työskennellä myös itsenäisesti ja hoitaa vuoroa omatoimisesti.

Stensvikissä puolestaan valmistamme huolellisesti ja käsityönä laadukasta à la carte -illallisruokaa, joka ammentaa kauden mauista ja modernista skandinaavisesta brasserie-tyylistä. Tähän tehtävään toivomme vahvempaa kokemusta à la cartesta sekä halua olla osa tiivistä keittiötiimiä, jossa laatu ja asiakaskokemus ovat keskiössä.

Tarjoamme sinulle:

– Loistavat työkaverit

– Monipuoliset työtehtävät

– Upean työympäristön uudella Hybridiarena Hypellä

– StaffPointin vaihtuvat henkilökuntaedut

Tässä tehtävässä palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan ollen 12,99-17,00 €/tunti ja tähän tietenkin vuorolisät päälle.

Jätähän hakemuksesi pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja tehtävään jo hakuaikana. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käytämme rekrytoinnissa videohaastatteluja, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti. Määräaikainen työsopimus tullaan tekemään työntekijän ja StaffPointin välillä mutta mahdollisuuksien mukaan voi työsuhde edetä vakituiseksi.

Lilla Sten – All Day Bistro & Cafe on rento kahvila ja bistro Hybridiarena Hypessä. Se on paikka, jossa päivä käynnistyy puurobaarilla ja ilta huipentuu siipiin, bisseen ja hyvään seuraan. Aamulla tankkaat energiaa, lounaalla lataat uutta virtaa ja illalla pöytään katetaan rennon nautiskelun hetket.

Stensvik – Kitchen & Rooftop on ravintola, jonka juuret ulottuvat Kivenlahden rannoille ja paikalliseen historiaan. Tarinamme saa alkunsa kalastaja Stenistä. Hänen elämänsä meren äärellä inspiroi meitä luomaan paikan, jossa perinteet ja maut kohtaavat rennolla otteella.

HOK-Elanto

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 7 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 400 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Sähköposti: anna-liisa.koort@staffpoint.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: