Overview

Kesäkokki Morton-ravintolaan (Helsinki)
Mortonin merikonttiravintolat ovat tunnettuja ympäri Suomen, eikä syyttä! Helsingin Morton palvelee asiakkaita ympäri vuoden, mutta kesä on sesongin kuuminta aikaa. Nyt etsimme kesäkaudeksi kokkia täydentämään tiimiämme.
Kaikki Mortonin ravintolat ovat ainutlaatuisia ne on rakennettu maailman merillä seilanneista merikonteista. Terassien ja sisätilojen viihtyisyyteen sekä toimivuuteen on panostettu huolella.
Morton tunnetaan erityisesti burgereistaan, salaateistaan ja pannarimestariteoksistaan
.
Kokin työtehtäviin kuuluu esivalmistelu, ruoan valmistus, keittiön sujuva toiminta ja laadun varmistaminen, niin, että jokainen annos vastaa asiakkaan odotuksia, tinkimättä.
Mortonilla jokainen työntekijä perehtyy myös oman roolinsa ulkopuolisiin tehtäviin näin tiimi voi tukea toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittyä yhdessä.
Vaatimukset
Sinulla on jo kokemusta keittiötyöstä
Olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
Pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireen keskellä
Olet valmis auttamaan tarvittaessa myös salin puolella, esimerkiksi viemään annoksia pöytiin tai toimimaan tiskillä
Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä
Mahdollisuuden työskennellä osana huipputiimiä

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä


Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat

Tagged as: