Overview
Primary location:
HELSINKI
Keittiöpäällikkö, Original Sokos Hotel Tripla & Original Sokos Hotel Albert
Helsingin sykkivä sydän ja korttelihotelli Punavuoressa
Original Sokos Hotel Tripla sykkii Pasilan sydämessä. Se yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijan, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Hotellin ainutlaatuinen sijainti Mall of Tripla -ostoskeskuksen yhteydessä tekee siitä helpon ja kiinnostavan kohteen. Original Sokos Hotel Tripla on yksi Helsingin suosituimmista kokous- ja tapahtumahotelleistamme. Hotellin modernin skandinaaviset 430 huonetta ja 15 eri kokoustilaa mahdollistavat monipuolisia tapahtumia jopa 1700 hengelle.
Original Sokos Hotel Albert on välitön ja sympaattinen pieni hotelli Punavuoren sydämessä, Uudenmaankadun ja Albertinkadun kulmauksessa. Hotelli on noussut monen asiakkaan kotoisaksi suosikkihotelliksi, johon palataan Helsingin reissuilla lämminhenkisen ja persoonallisen palvelun vuoksi.
Keittiöpäällikkö, Original Sokos Hotel Tripla & Original Sokos Hotel Albert
Nykyisen keittiöpäällikömme siirtyessä ansiokkaasti uusin haasteisiin yrityksemme sisällä haemme nyt keittiöpäällikköä vastaamaan Original Sokos Hotel Triplan kokous- ja tilausravintolan, aamiaisen, sekä Original Sokos Hotel Albertin aamiaistoiminnoista.
Keittiöpäällikkönä toimit tulosvastuullisena esihenkilönä osaavalle ja motivoituneelle reilun kymmenen hengen keittiötiiimillesi. Johdat niin tulosta kuin henkilöstökokemusta, sekä vastaat asiakastyytyväisyydestä oman vastuualueesi osalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää monivuotista kokemusta keittiön esihenkilötyöstä ja laajaa operatiivista osaamista erityisesti kokous-ja tilausravintolakeittiöiden toiminnoista. Sinulla on vahva myynnillinen ote työssäsi ja ymmärrät kokonaistuottojohtamisen merkityksen hotelliliiketoiminnalle. Kehität keittiön toimintoja tehokkaasti ja vastuullisesti, laadusta tinkimättä. Olet kannustava ja aikaansaava ihmisten johtaja, joka omalla lempeän jämäkällä työotteellaan ylittää yhdessä tiimin kanssa sille määritellyt tavoitteet. Keittiöpäällikkönä olet hotellin johtoryhmämme jäsen ja raportoit työssäsi hotellinjohtajalle.
MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän Helsingin yhdessä suosituimmista ja suurimmista kokoushotelleista ja Punavuoren rennossa korttelihotellissa
Avainroolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä
Sokotelin ammattitaitoisen tiimin tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet
MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Laajaa ja monipuolista osaamista erityisesti kokous- ja tilausravintolakeittiön esihenkilötyöstä
Taitoa johtaa ihmisiä kuuntelevalla, arvostavalla ja valmentavalla johtamisotteella huumoria unohtamatta
Kykyä organisoida ja johtaa operatiivista toimintaa laadukkaasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti taloudellisia tunnuslukuja hyödyntäen
Myynnillistä ja mahdollistavaa otetta kokonaisvaltaisesti hotellin palvelutarjonnassa
Suomen ja englannin kielen taitoa
Lisätietoja ja hakuohjeet
Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 112,5 h / 3 vko jakso. Aloitus sopimuksen mukaan.Jos tehtävä kiinnostaa ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae 18.6.2025 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten ethän aikaile.
Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Anna Vunneli puh. 050 564 6521 ja/tai s-posti anna.vunneli@sok.fi.
Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa neljäätoista Sokos Hotel- ketjun hotellia ja kahdeksaa Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.
Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä