Overview
MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ
Haemme Scandic Rosendahliin keittiön vuoropäällikköä kokoaikaiseen (112,5/3vko) ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräajan pituus on 1.9.2025 ja päättyy 31.8.2026.
Scandic Rosendahl on yksi Tampereen alueen suurimmista kokous- ja tapahtumataloista. Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden nauttia aamiaisesta, lounaasta, kokouksista ja tapahtumista sekä a la carte elämyksistä.
Tässä tehtävässä edellytetään muutaman vuoden kokemusta keittiön vuoropäällikön tehtävästä tai vastuullisesta roolista keittiössä sekä C&B toiminnoista. Kyseisessä tehtävässä toimitaan keittiöpäällikön sijaisena tarvittaessa.
Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen työympäristön suuressa hotelliketjussa, jossa löytyy lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Saat myös Scandicin henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennuksia, hotellien majoitusedut, ePassi-etuja, työterveyshuolto ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamia alennuksia. Scandicilla on oma koulutusohjelma, ja kaikille työntekijöillemme tarjotaan tarvittaessa heidän tehtäviinsä soveltuvaa lisäkoulutusta.
Sinun työtehtäväsi keittiön vuoropäällikkönä:
Sinun tehtävänäsi keittiön vuoropäällikkönä olisi huolehtia illan a la carte toiminnasta sekä C&B toiminnoista. Lisäksi tässä tehtävässä vastuulla on myös hoitaa ruokatilauksia sekä tarvittaessa sijaistaa ja auttaa keittiöpäällikön tehtävissä.
Vuoropäällikkönä vastaat keittiön toiminnasta vuorosi aikana, mukaan lukien turvallisuuteen, terveyteen ja ympäristöön liittyvien asetusten toteutumisesta sekä Scandicin konseptien noudattamisesta. Ohjaat tiimiäsi luoden tehokkaan ja positiivisen työilmapiirin.
Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.
Mitä odotamme sinulta?
Esihenkilöiltä odotamme vahvaa kykyä rakentaa luottamusta omassa tiimissään, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä sekä toimia esimerkkinä tiimilleen ja asettaa innostavia tavoitteita, vahvistaa tiimiläisten osaamista ja toimia valmentavalla otteella. Kaikessa johtamisessa taustalla ovat Scandicin arvot Be Caring, Be You , Be A Pro ja Be Bold. Sen lisäksi keittiön vuoropäällikkönä odotamme sinulta:
– Kokkikoulutusta tai vastaavaa kokemusta – Vahvaa à la carte osaamista sekä hyvää ruoka- ja juomatietoutta – Erinomaisia tiimityötaitoja – Englannin ja suomen kielen taitoa – Voimassa olevaa hygieniapassia – Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä ja muu kielitaito luetaan eduksi.
Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Jaana-Maria.Heiskanen@scandichotels.com
WE HAVE A POSITION FOR YOU AS A KITCHEN SHIFT MANAGER
We are looking for a full-time (112.5 hours/3 weeks) and fixed-term kitchen Shift Manager for Scandic Rosendahl. The fixed-term period is from September 1, 2025, to August 31, 2026.
Scandic Rosendahl is one of the largest conference and event venues in the Tampere area. We offer our guests the opportunity to enjoy breakfast, lunch, meetings, events, and à la carte experiences.
In this position we expect several years of experience as a kitchen shift manager or in a responsible role in the kitchen, including C&B operations. In this position we also expect the skill set to be acting as a substitute for the head chef when necessary.
We offer you:
A versatile work environment in a large hotel chain with countless opportunities to develop and learn new things. Scandic team member benefits after one month of employment, including food and drink discounts at restaurants, hotel accommodation benefits, ePassi benefits, occupational health care, and discounts from several partners. Scandic has its own training program, and additional training suitable for their tasks is offered to all employees when needed.
Your tasks as a Kitchen Shift Manager:
– Managing evening à la carte operations and C&B operations. – Handling food orders and substituting and assisting the kitchen manager when necessary. – Ensuring the kitchen operates smoothly during your shift, including compliance with safety, health, and environmental regulations, and adherence to Scandic’s concepts. – Leading your team to create an efficient and positive work atmosphere. – Valuing sustainable development principles, fresh ingredients, personalized service, and wanting to further develop our food concept.
What we expect from you:
– Strong ability to build trust within your team, organization, and all stakeholders. – Leading by example, setting inspiring goals, enhancing team members’ skills, and coaching. – Adhering to Scandic’s values: Be Caring, Be You, Be A Pro, and Be Bold. – Chef training or equivalent experience. – Strong à la carte skills and good food and drink knowledge. – Excellent teamwork skills. – Proficiency in English and Finnish. – Valid hygiene passport. – Previous supervisory experience and other language skills are considered an advantage.
For more information about the position, please contact Head Chef Jaana-Maria.Heiskanen@scandichotels.com
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä