Overview
Keittiömestarina Sodexolla Espoon Keilaniemessä olet inspiroiva esihenkilö ja tehokas työnjohtaja. Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja toiminnan järjestelmällisyyteen, ja se näkyy tavassasi johtaa ruokatuotantoa.
Tarjoamme asiakkaillemme lounasta sekä korkeatasoisia kahvila- ja kokouspalveluita. Päivittäinen asiakasmäärämme on suuri, laatutavoitteemme on korkealla ja asiakkaamme myös odottavat sitä.
Vastaat Espoon ravintolan keittiötoiminnasta tässä asiakkuudessa. Palveluksessa on osaava ja ammattitaitoinen keittiötiimi, joille toimit inspiroivana esihenkilönä. Sinun esihenkilönäsi onalueellinen keittiömestari ja työkaverinasi toimii ravintolaesihenkilö.
Millaista työsi on:
Olet keittiön tähti, johdat, organisoi ja kehtät ravintolan ja edustuspalveluiden toimintaa yhdessä alueellisen keittiömestarin kanssa. Vastaat korkekatasoisen lounas-ja edustusruokien laadusta
Osallistut käytännön työhön ruoanvalmistamisessa
Johdat ja ohjaat monipuolisen ruoan valmistusta ja maustamista
Varmistat, että sinun ja tiimisi valmistama ruoka ja sen esillepano ovat ensiluokkaisia
Vastaat budjetin toteutumisesta, tavarantilauksista, sekä ruokatuotantoon kuuluvista kirjauksista, inventaareista ja raportoinnista.
Työskentelet tiimisi kanssa valmentaen, ohjaten ja kehittäen heidän osaamistaan.
Vastaat omavalvonnasta ja varmistat, että työntekijät toimivat ohjeiden ja säännösten mukaan sekä vastaat työturvallisuusohjeiden noudattamisesta
Mitä toivomme sinulta:
Alan koulutus (esim. km, restonomi, kokki)
Vankkaa kokemusta suurkeittiöntoiminnasta ja vastaavista esihenkilötehtävistä
Kokemusta korkealaatuisesta À la cartesta ja edustustarjoilusta
Kokemusta ruokalistasuunnittelusta ja ruokatuotannosta
Erityisruokavaliotuntemusta
Tiimityöskentelytaitoja ja valmentavaa työotetta
Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta keittiön tuotannonohjausjärjestelmistä
Hygieniapassia ja ajokorttia
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (järjestelmämme ovat suomenkielisiä tuotannonohjauksessa)
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
Joustavan ja dynaamisen työympäristön
Ihanteelliset työajat
Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääasiallisesti arkisin klo 717, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään tilauspalveluiden mukaan. Työn aloitus elokuussa 2025 ja palkkaus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin alueellinen keittiömestari Sami Salmi, p. 050 475 8853
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä