Overview
Tulet toimimaan Tietohallinnon Projektipalvelut-yksikössä ja vastaat IT-projektien läpiviennistä. Pääset strategiamme mukaan mahdollistamaan asioita ja tekemään toimintaamme yhä paremmaksi yhdessä laajan asiantuntijajoukon kanssa.
IT-projektipäällikön tehtäviin kuuluu:
Projektin suunnittelu ja johtaminen
IT-projektipäällikkö vastaa projektien suunnittelusta ja resursoinnista yhdessä eri sidosryhmien kanssa sekä vastaa projektien toteuttamisesta vaatimusten mukaisesti. Projektitiimin johtaminen sekä projektien tehtävien suunnittelu ja aikataulutus on tärkeä osa päivittäisiä tehtäviä. Teemme töitä projekteissa myös ketterästi, projektimallimme tukee tätäkin. Ohjausryhmissä IT-projektipäällikön tulee pystyä kertomaan asiat tarpeeksi syvällisesti mutta yleistajuisesti, jotta tarvittavat päätökset saadaan aikaiseksi.
IT- ja muu osaaminen
IT-projekteissa on mukana IT-asiantuntijoita eri osaamisalueilta ja IT-projektipäälliköltä tarvitaankin enemmän innostusta uuden kehittämiseen ja kiinnostusta it-asioihin kuin syvää teknistä osaamista. Työtä tehdään niin itsenäisesti kuin myös erilaisissa ryhmissä. Dokumentointi on tärkeä osa projektin tehtäviä, dokumentointi tapahtuu suomeksi.
Mikäli IT-projektipäällikön tehtävä kuulostaa työltä, josta sinulla on kokemusta ja johon tiedät sinulla olevan kykyjä, laita hakemus Kuntarekryn kautta.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä työkokemus tai vastaava muun koulutuksen ja työkokemuksen avulla saavutettu ammattitaito.
Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä henkilön suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014, lisätietoja: supo.fi). Toimeen nimittäminen edellyttää, että em. selvityksen perusteella hakija voidaan katsoa soveltuvaksi tehtävään
Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa työkokemuksen perusteella KVTES:n mukaista työkokemuslisää enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– monipuolisen työtehtävän
– hyvät tyky- ja lomaedut, joustavan työajan
– työyhteisön tukea
Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
Katso kaikki työpaikat: kaikkityopaikat.fi/tyopaikat