Overview

Etsimme asiakkaallemme henkilöstöravintolakokkia kesäksi Haukiputaan alueelle!

Työtehtäväsi on herkullisen lounaan valmistaminen. Osallistut kylmien ja lämpimien ruokien valmistamiseen sekä niiden houkuttelevaan esillepanoon. Tehtäviisi kuuluu toki myös muut keittiön työtehtävät kuten astiahuolto ja keittiön siisteydestä huolehtiminen. Etsimällämme henkilöllä on osaamista suurtalouskeittiöstä tai henkilöstöravintoloista. Eduksesi katsotaan dieettikokin osaaminen. Tehtävä vaatii aikaisempaa kokemusta kokintöistä sekä suomenkielisen reseptiikan ymmärtämistä. Tehtävässä menestyy ahkera kokki, joka on ylpeä omasta kädenjäljestään ja tarjoaa asiakkaille maistuvia elämyksiä.

Etsimme kokkia Haukiputaalle ajalle 7.7.-31.8.2025. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin kello 6.00-13.30 välille. Palkkaus tehtävässä on vähintään Marates mukainen, ottaen huomioon kokemuksesi ja koulutuksesi (12,30-13,59 e/h). Kesän jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä esimerkiksi keikkaillen.

Tarjoamme sinulle:

– Määräaikaisen työsuhteen täysillä tunneilla

– Perehdytyksen työtehtäviin

– Tueksi mukavan työyhteisön

– StaffPointin monipuoliset henkilökuntaedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian! Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta, näin saamme ne nopeimmin käsittelyyn tietosuojasäännöksiä noudattaen. Valmistauduthan kertomaan myös suosittelijasi yhteystiedot. Ensimmäinen haastattelu voidaan tehdä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi.

StaffPoint Oy

StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.

Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.

Puhelin: 044 420 4437 Sähköposti: sonja.jylha@staffpoint.fi

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: