Overview

Tuoreinta kalaa pohjoisen puhtaista vesistä. Tinkimättömyys ruuan laadusta ja turvallisuudesta. Perinteiset kalankäsittelytaidot yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Neljännen polven perheyritys, jolla on yksi päämäärä: tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita.

Hätälä Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 1938, kun Juho Isohätälä alkoi myydä kalaa merikaupunki Oulun kauppatorilla. Vaatimattomasta torikaupasta on kasvanut uuden ajan kalatalo, jonka Oulun tehtaalla valmistuvat kalaherkut koko Suomen ruokapöytiin ja yhä enenevässä määrin myös vientiin.

Hätälä Oy lyhyesti:
– Valmistaa ja markkinoi laadukkaita kalatuotteita vähittäiskaupoille ja ammattikeittiöille sekä tukkuliikkeille.
– Päätoimipaikka Oulu, myyntikonttorit myös Seinäjoella ja Hämeenlinnassa ja lisäksi tuotantoa Himangalla.
– Vuodessa käsitellään n. 18 milj. kg kalaa
– Hätälän väkeä: vakituisesti 220 henkilöä, sesonkiaikoina jopa 350.
– Hätälän väkeä myös: 400 suomalaista kalastajaa.

Haemme osa-aikaisia työntekijöitä aamu- ja iltavuoroihin sesonkiajoille sekä lomatuurauksiin. Ensisijasesti hakijat työllistetään konefiloinnin ja pakkamon työtehtäviin. Mikäli omaat myös käsifileointitaidon mahdollisuus on päästä mittaamaan osaamistasi käsifileointiosastolla.

Tulevia sesonkeja ovat Juhannus ja syksyn raaka-aine valmistelut. Mahdollisuus on jatkaa osa-aikaisia töitä aina Joulusesonkiin saakka.

Hakemamme henkilöt ovat reippaita, oma-aloitteisia ja fyysiseen työhön kykeneviä. Aiempaa osaamista alalta ei tarvita, me Hätälässä perehdytämme ja opastamme työtehtäviin huolellisesti. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme täyden työvaatetuksen, mukavat työkaverit sekä elintarvikealan TES:in mukaisen palkkauksen.

Sähköinen hakemus täytetään osoitteessa https://hatala.fi/hatala-oy/meille-toihin/, lisätietoja -kenttään maininta “sesonkityö 2025”
0-40h./vko.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä