Overview

Etsimme kokkia joka voi työskennellä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella vähintään 60h/ 3 viikkoon. Työaika on ilta- ja lounaspainotteinen, mutta jos on halua, ja breku osaamista, niin aamujakin saa tehdä.
Myös talven sesongilla tuntimäärä on halutessasi korkeampi
Tehtävänkuvaus:
Valmistaa korkealaatuisia annoksia
Huolehtia keittiön puhtaudesta ja järjestyksestä
Työskennellä tiiviissä yhteistyössä muun keittiöhenkilökunnan kanssa
Noudattaa hygienia- ja turvallisuusmääräyksiä
Edellytykset:
Aikaisempi kokemus a la carte, buffa- tai brekukokin tehtävistä on eduksi.
Kyky työskennellä kiireisessä ympäristössä
Hyvät tiimityöskentelytaidot
Joustavuus ja positiivinen asenne
Tarjoamme:
Kilpailukykyisen palkan
Mahdollisuuden työskennellä kauniissa Lapin maisemissa
Majoitusmahdollisuuden tarvittaessa
Haku päättyy sopivan työntekijän löydyttyä ja työt alkaa mahdollisimman pian.
Lisätiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä 0400 188 666.

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Tagged as: